2020 İlkbahar & Yaz Moda Trendi: Elbiseler

Paris, Milano, New York, Londra moda haftalarında sunulan trendler arasında ilk sırada yer alan elbiseler bu sezonun kurtarıcı parçalarından biri olacağa benziyor. Davetlerden gündelik işlere varıncaya kadar her yerde elbise rahatlığını hissedeceğimiz bir yaz bizleri bekliyor. 2020 ilkbahar yaz modasıiçerisinde çarpıcı renkleri ve tasarımları ile dikkat çeken elbiseler herkese hitap edecek çizgilere sahip.

Neon Elbiseler İle Işık Saçacağız!

Dikkat çekici kıyafetler giymek bazı kadınlar için iddialı görünmek anlamına gelirken bazıları için de hayatın ta kendisi. 2020 elbise modelleriise yazı cıvıl cıvıl geçirmek isteyenler için birbirinden gözde renkleri bir araya getiriyor. Neon turuncular, sarılar, yeşiller, morlar derken en parlak halleri ile bu renkleri üzerinizde taşıyabilirsiniz. Kalabalıkların içerisinde hemen fark edileceğiniz bu elbiselerde sade tonlar seçmiş olsanız bile ufak detaylardaki neon tonlar sizi ele verecek.

Kot Elbiseleri Gardırobunuzdan Çıkarın!

2020 ilkbahar yaz moda trendleri arasında yer alan denim modelleri elbiselerde de kendini gösteriyor. Rahat, çekici ve mütevazı görünmek isteyenlerin tercihi olan denim elbise modelleri fırfırlarla, yamalı parçalarla ve taşlarla bezeli hali ile ortaya çıkıyor. Eğer gardırobunuzda denim bir elbiseniz varsa bu sezonda mutlaka üzerinizde olmalı.

Çizgilerle Elbiseler!

2020 moda trendleri arasında bulunan çizgili tasarımlar sıkça adından söz ettiriyor. Farklı görünmek isteyenler için kalın- ince, yatay- dikey çizgilerle hazırlanmış elbiseler vitrinlerde yerini almaya başladı. 2020 elbise modelleri içerisinde beğeneceğiniz çizgili bir model ile sezonun gözdesi siz olabilirsiniz.

Uçuş Uçuş Fırfırlar Yaza Damgasını Vuracak!

Moda haftalarında öne çıkan elbise detaylarının başında gelen asimetrik fırfırlar adeta baş döndürüyor. Şaşalı ve dikkat çekici olan fırfırlı elbiselerde etek kısımlarının uçuş uçuş olması pek çok kişiyi sevindirecek. Yaza gerçekten içinizde neşe dolu bir kıvamda giriyorsanız etek uçlarındaki fırfırları olan elbiseleri hayatınızdan eksik etmemelisiniz.

Tüylerin Masumluğu Devam Ediyor!

2020 elbise modelleri içerisinde belki de en masum duranı tüylere bezenmiş modeller oluyor. Omuzlarda, bileklerde, etek uçlarında ve çeşitli bölgelerde tüylerin bulunduğu elbiseler ile yaza masum bir merhaba diyebilirsiniz. Romantik görünmek isteyenler için bu elbise modelleri bir harika olacak.

2020 Elbise Kombinleri Nasıl Yapılmalı?

2020 yılında elbiselerin güzelliği kadar kombinlenmesi de önemli konulardan oluyor. Genellikle maksi boy elbiselerin daha sık kullanılacağı 2020 ilkbahar- yaz sezonunda tek bantlı ayakkabılar en sevilen seçenek olacağa benziyor. Elbiselerin üzerine geniş bir şapka takmak sizi nostalji dolu zamanlara götürecek kombinler yapmanızı sağlıyor.

Elbiselerinizi kombinlerken saçlarınızın sade olmasına ve takı kullanımında da sade olmaya dikkat etmeniz gerekiyor. Çünkü 2020 ilkbahar yaz modası sadeliğin yılı olarak biliniyor. Elbiseler gerek renkleri gerekse üzerinde bulunan detaylardan dolayı oldukça iddialı olduğu için aksesuar seçiminde minimalist olmak gerekiyor.

Leave a Comment